Asigurari viata
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri

Asigurari de viata – Eureko

EUREKO Romania s-a infiintat in 1995, sub numele INTERAMERICAN Romania, in urma extinderii catre Europa de Est a grupului INTERAMERICAN Grecia. Din 2004 EUREKO Romania beneficiaza de sustinerea financiara si soliditatea grupului financiar european Eureko B.V., actionarul majoritar.

Grupul Eureko este prezent in peste 12 tari europene, si are mai mult de 20.000 de angajati. In Romania Eureko are 30 de agentii distribuite in 27 de judete ale tarii.

Eureko Asigurari, prin programele variate de asigurari de viata, garanteaza suma asigurata si ofera protectia necesara clientilor sai si familiilor acestora.

S.C. EUREKO Asigurari S.A.: Bd. Decebal nr.25-29, sector 3, Bucuresti, cod postal 030964; E-mail: asigurari@eureko.ro; Telefon: 021 9677

 • Asigurari de viata – Asigurari de viata clasice
 • Asigurari de viata – Anuitati
 • Asigurari de viata – Asigurari de viata suplimentare
 • Asigurari de viata – Asigurari unit-linked
 • Asigurari de viata – Asigurari de capitalizare
 • Asigurari generale – Asigurari de accidente si boala
 • Asigurari generale – Asigurari de sanatate
 • Asigurari generale – Asigurari de incendiu si calamitati naturale
 • Asigurari generale – Asigurari de raspundere civila generala
 • Asigurari generale – Asigurari de asistenta turistica


2 comentarii la Asigurari de viata – Eureko

 1. Gabriela spune:

  Am cateva intrebari legate de aceste asigurari. In primul rand, sunt valabile doar in Romania, sau si in strainatate? Apoi, ce se intampla daca nu mai pot achita prima anuala din cauza unui accident sau a unei boli care nu-mi permite sa lucrez?

  Multumesc.

  • Zurich Broker spune:

   1. Asigurarea de viata in sine, doar cu clauzele de baza, este valabila doar pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, poti beneficia de protectie suplimentara cu ajutorul asigurarilor suplimentare atasate asigurarii de viata; acestea acopera orice tip de eveniment si sutn valabile si pe teritoriul Romaniei si in afara.

   2. Pentru a te asigura ca, in cazul in care nu mai poti achita prima anuala datorita unei invalidati, poti opta pentru atasarea unei asigurari suplimentare de scutire de la plata primelor.

   In plus, ai o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent. In aceasta perioada beneficiezi de protectia stabilita initial, chiar daca nu ai achitat prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>